Aplikátor ok na plachty + náhradní oka na plachty 25ks - 25410

Značka: LEVIOR

Naše kovová oka do plachty v kombinaci s kovovým aplikátorem představují snadný a efektivní způsob, jak upevnit plachty pro různá použití. Sada obsahuje 25 párů hliníkových ok, aplikátor a výsečník otvorů. Díky tomu lze oka snadno a pevně připevnit na zakrývací plachty, celtoviny či folie.

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do:
23.10.2024
Kód: 1043
165 Kč / ks 136,36 Kč bez DPH
Aplikátor ok na plachty + náhradní oka na plachty 25ks - 25410
Značka: LEVIOR
Aplikátor ok na plachty + náhradní oka na plachty 25ks - 25410
Tip

Kovová oka na plachty s aplikátorem – Pevné a spolehlivé řešení pro vaše krycí plachty

Naše kovová oka do plachty v kombinaci s aplikátorem představují snadný a efektivní způsob, jak upevnit plachty pro různá použití. Sada obsahuje 25 párů hliníkových ok, aplikátor a výsečník otvorů. Díky tomu lze oka snadno a pevně připevnit na zakrývací plachty, celtoviny či folie.

Snadná montáž s aplikátorem

Použití aplikátoru ok na plachty umožňuje přesnou instalaci ok, aniž byste museli investovat do složitých nástrojů. Postačí tvrdá podložka a kladivo. Tento aplikátor spolu s oky umožňuje vytvořit rovnoměrné a pevné uchycení, což zvyšuje životnost vašich silných krycích plachet a zabraňuje jejich roztržení. Sada je ideální jak pro profesionály, tak i pro domácí kutily.

Univerzální sada pro všechny typy plachet

Tato sada aplikátoru a ok na plachty je vhodná pro zakrytí zahradních prostor, stavebních materiálů nebo vozidel. Můžete upravit plachty na pergoly, plachty na dřevo, plachty na střechu atd. Hliníková kovová oka do plachty jsou odolná proti povětrnostním vlivům a zaručují dlouhou životnost. Hledáte způsob, jak upevnit oka na plachtu snadno a rychle? Tato sada je přesně to, co potřebujete!

Výhody kovových ok na plachty:

  • 25 párů hliníkových ok s bronzovou povrchovou úpravou
  • Aplikátor a výsečník otvorů v balení
  • Vhodné pro silné krycí plachty, folie a celtoviny
  • Snadná montáž, která zaručuje pevné uchycení

Pokud hledáte příslušenství k plachtám zakrývacím, které vám umožní bezpečné a dlouhodobé upevnění, tato sada je perfektním řešením pro vaše potřeby!

Aplikátor ok na plachty + náhradní oka na plachty 25ks - 25410

Doplňkové parametry

Kategorie: Příslušenství k plachtám
Hmotnost: 0.3 kg
Vnitřní průměr oka: 11mm
Sada aplikátoru ok na plachty obsahuje: výsečník otvorů pro oka, kovový aplikátor, 25 párů hliníkových ok